2008. okt 27.

Az első 100% REGGAETON party

írta: el Tiburón
Az első 100% REGGAETON party

Anno 2004-ben a pénteki salsa buliban elhangzó reggaeton (Don Omar - Pobre Diabla) klasszikusra látványosan, demonstrálva (Mi ez a szoáré? Miért kell ez?) levonult a parkettről a közösség nagy része.

Nem értékeltük. Utáltuk. Nem is ismertük, így nem hiányzott. Salsázni akartunk.

Manapság -nagyon úgy fest- az akkori avittas felfogásunk megváltozott. Ez a horizont szélesedésének, vagy a salsa eldivatosodásából adódó egykori szűk közösség erős hígulásának köszönhető, nem tudjuk, de igazán nem is firtatjuk. Kellett pár év, mire beépült itthon a köztudatba. Mozgáskutúráját tekintve leginkább az R'N'B nagytestvérének nevezhetjük, csak a reggaeton még erősebben a sexre koncentráló műfaj. Sokak szerint ez maga a sex. Ruhában.

A hölgyek végre örülhetnek, mert itt ők a domináns szereplők, rajtuk a világ (és a pasik) szeme.

A Hunggaeton és Caribbean-nights.hu összefogásával Budapest legismertebb salsakocsmájában (Köszönjük Szilvuplé!) sikeresen került megrendezésre az első buli.

Volt táncbemutató, reggaeton-okítás, tequila akció, és a sokak által várt táncverseny, melynek a fődíja nem kisebb, mint lehetőség egy reggaeton slágergyáros puerto ricoi csapat, a Pachanga videoklipjében történő szereplésre.

Összességében remek volt, és örülök, hogy a szervezők már a következő bulin ötletelnek.

Rázzad te is!

Közös fotóink a buliról:
caribbean-nights.hu/images/partyphotos/reggaeton/r22.10.08g/index.htm

Szólj hozzá

reggaeton