2008. nov 13.

Pénisz irigység, avagy lehetsz te is Fütyikirály

írta: el Tiburón
Pénisz irigység, avagy lehetsz te is Fütyikirály

Rövid és vastag? Hosszú és vékony? Vérerektől duzzadó? Egyenes vagy görbe? 10 centis vagy 25? Melyik az "állat"?

Egy haverom hozza fel a témát folyton-folyvást, csak azért, mert farmerben lát (az igazából nem is én vagyok, csak egy sízokni), így gondoltam, megér a téma egy postot.

Kezdjük egy kis személyes múlttal: Kiskorom óta a sport aktív része az életemnek. Ennek egyenes következménye, hogy az ember gyereke edzés után ugye zuhanyzik (ideális esetben). Serdülőként, mikor megvillan az első néhány fanszőrszál, az ember elgondolkodik, hogy mi lehet ebből még. Az egyetemi évekre már teljesen természetes, hogy csapatsport lévén a zuhanyzás közös, ergo a meztelen testek látványa adott. Van, akié elvész a bozótban, van, hogy megrémül az ember egy combközépig érő iguána látványától. Adottság és genetika, péniszpumpa ide vagy oda.

Az egész onnan indul, hogy pasik hajlamosak túldimenzionálni ezt az egész "ki a nagyobb" legény szitut, mert azt hiszik, hogy ez számít. Ezennel közlöm, kurvára nem számít! Aki ezt gondolja, az még nem figyelt oda nőre (vagy férfira) soha úgy igazán.

Rengeteg nővel találkozom nap mint nap, akiktől rendszerint meg is kérdezem, hogy számít-e a méret/forma, avagy mi a lényeg? A válasz nemtől, foglalkozástól és vérbőségtől függetlenül lehet más és más, viszont egyetlen egyetemes konklúziót le tudtam vonni: Nem a méret a lényeg, hanem a stabilitás, és a technika. A mikropéniszt vélhetően a nők többsége nem tartja nyerőnek, a felnőtt akciófilmekből ismert bazi dákó meg lehet iszonyúan fájdalmas is. Egy a lényeg: ha már ott van, tudd használni!

Ha már használat, férfitársaim,  engedjétek meg, hogy megosszak egy apró titkot: az a záróizom, amit arra használsz, hogy vizelés előtt ne savazd le magad, az bizony jó másra is. Megfeszíted, elernyeszted. Negyed órán keresztül, naponta 2x. Akár munka közben, az irodában ülve is végezhető, hisz nem tűnik fel senkinek. Ezáltal aktus közben bizonyíthatóan (nálam bevált! :) ) tovább tartó aktív merevedést leszel képes produkálni, aminek mindketten örülni fogtok! Ha tovább erősíted az izmot, aktus közben képes leszel a péniszeddel a vaginában "pumpálni" (megnöveled egy pillanatra a térfogatát, majd visszaáll alap keménységűre), amit a nők bizony NAGYON tudnak díjazni. A lehetőségek tárháza korlátlan...

Végezetül: Az ember legyen elégedett azzal, amit kapott. A természet ellen dolgozni lehet, de nem érdemes (és nem is kifizetődő).

 

 

Szólj hozzá

fasz pénisz méret rövid tanács görbe fütyi egyenes vastag duzzad