2008. dec 21.

Vágy útikalauz - 1. rész

írta: el Tiburón
Vágy útikalauz - 1. rész

A sok pornón és e-tápon (ízfokozó internet) nevelkedett gyökérnek a romantika az a mekiszerelem, az érzékiség egyenlő a seggre csapással, az előjáték a levetkőzés, az nő erogén zónája pedig egyszerűen a pina. Sajnálatos, szánalmas.

A sexnek, és az összes hozzá tartozó kellemes élménynek, illetve a másik csúcsra juttatásának a titka az odafigyelés, és a visszajelzések adása-fogadása (megértése).
Mivel pasit még nem elégítettem ki (vélhetően nem is fogok), így a következő rész szóljon javarészt a nőkről, mindannyiunknak:
Miközben elindulsz, folyamatosan érzékelned kell a nő reakcióit!



Megkérded nyakának kellemes vonalát ujjbegyeddel, majd ajkaiddal, mire mély, kéjes sóhajjal válaszol. Lágyan végigpásztázod testének minden szegletét, majd ajkaddal ugyanezt tedd! Érzékelni fogod a hanghatásokból, a test apró rezdüléseiből, mikor jársz a helyes ösvényen.
Hölgyeim! A visszajelzés ugyanolyan fontos. Tudjátok: akció-reakció. Néhányunk kellő mértékű intuícióval és érzéssel rendelkezik, de többségében nem vagyunk gondolatolvasók. Ha nem reagáltok a kezdeményezésre, akkor ugyan miből fogja tudni az a szerencsétlen flótás, hogy jó helyen bóklászik-e?! Ha nem működik a testbeszéd, tessék bátran verbális instrukciókat adni!

Végezetül:
1. Ha a pasi szeret, akkor úgy fogja csinálni (vagy legalábbis törekszik rá), hogy neked jó legyen, s idővel mindkettőtöknek.
2. Egyéjszakás kaland kapcsán tökmindegy, hogy a másik mit gondol. Elvégezted a dolgod, azt' viszlát... (thx2 mrchef :) )
3. Természetesen fontos az ágyban az összhang, de a lényeg, hogy fejben stimmeljetek, a sexben lehet egymáshoz közelíteni.
4. Meg kell tanulni egymást! (A kérdés, hogy akarod-e? -lásd 2. pont)



A végére egy kis személyes: Szeretem (át)érezni a másikat, így nem favorizálom, ha egy nő orálisan igyekszik örömet szerezni(gyakran nem is engedem), mert 100ból 1 akad (gálánsan), aki valaminek nevezhető teljesítményt produkál. Persze ezt is lehet tanítani, bátran segíteni a másikat, és kitartóan gyakorolni... pont mint a masszázst, csak ez jobb... :)
 

Ami kiváltotta belőlem mindezt: http://cotcot.hu/test/cikk/2827

Szólj hozzá

sex vágy romantika előjáték érzéki testbeszéd zóna erogén kielégít odafigyel