2009. jan 04.

Háromperces szerelem

írta: el Tiburón
Háromperces szerelem

Igen, elértünk végre az első posthoz, ami miatt nem is oly rég létrehoztam ezt az oldalt. Sajnálatos -vagy szerencsés- módon pont ez a téma az, melynek kiaknázásával eddig nem törődtem. Egyszerűen nem szenteltem neki elég figyelmet, kizárólag esténként a parketten kapta meg az őt megillető fókuszt. Úgy gondoltam, a többi, korábban írt postjaim sokkal több embert érintenek, mint ahogy ezt be is bizonyítottátok. :)
Szóljon hát egy bejegyzés arról a táncról, ami a mindennapjaim része.

Senkit nem akarok olcsó marketinggel meggyőzni, hogy próbálja ki, jöjjön inkább egy igaz történet:
Tudjátok sokan, hogy sportolok. Főként kosárlabda, sűrűn kiegészítve néminemű egyébbel. Lényeg az, hogy anno 2004-ben elkezdtem hivatalosan itthon salsa órákat venni, egyszerre 3 iskolában párhuzamosan, hogy a hét minden napjára jusson. Ennek egyenes következménye az lett, hogy az edzésekről szépen lassan elmaradoztam.
Kérdezték is a csapattársak:
- Mi van? Miért nem jársz rendszeresen edzésre?
- Salsázok.
-feleltem.
- Mé'? Buzi vagy? -
kérdezték erdeklődve, mire a szám sarkában egy elnéző mosoly jelent meg, amivel le is zártam a társalgást.
Mit ad Isten, eljő egy pénteki nap, és nem összefutok a Mammutban velük?! :)
Egyből a Kaméleon felé vettük az irányt, meghívtam őket, hogy tanúi legyenek a "buziskodásomnak". Belépve csak ámultak-bámultak, no meg fintorogtak. Többre nem tellett. Kapva a pillanaton, a következőt szegeztem feléjük:
- Melyik csajt dugnátok meg itt első blikkre, gondolkodás nélkül?
- Azt a szöszit ott!
-jött az egybehangzó válasz.
Odaléptem, felkértem, és 3 percen keresztül táncoltattam. A srácok nyála meg csak folyt és folyt, szemeiket kidüllesztve meresztették Kinga bájaira. Ezt követően a buziból hirtelen istenkirálycsászárrá léptettek elő, és elismerően nyugtázták, hogy a további közös zuhanyzások alkalmával nincs semmiféle félteni valójuk.

Visszatérve magára a táncra: közvetlen, érzéki, felszabadult, erotikus. Cseppet sem keverendő össze a zenés gimnasztikával (pl:versenytánc), vagy bármely más műfajjal. Sokfelé olvasható a salsáról különféle értekezés -kialakulása, stílusai, előadói, így ezek leírásától most eltekintek.
 

Aki nem hiszi, járjon utána!
 

Szólj hozzá

sex tánc szerelem kuba buzi los angeles salsa puerto rico