2009. már 27.

Vágy útikalauz - 2. rész

írta: el Tiburón
Vágy útikalauz - 2. rész

A siker alapja, avagy a legegyszerűbb út a dugáshoz

Korábban a 'meglátni és megdugni' híve voltam, nem tagadom. Mára ez a hév szerencsére alább hagyott, és a mellein és a kerek seggén kívül elkezdett érdekelni, hogy mi járhat a fejében. Mielőtt még teljesen átmennénk PUA fórumba, leszögezem: az nem cél. Annyira nem az, hogy konkrét megtörtént esetet nem írok le (egyrészt, mert néhányan magatokra ismernétek, másrészt meg mindeki tapasztalja csak meg saját maga, hogyan működik, ne könyvekből ismerje meg az életet), csupán általános érvényű dolgokat. Jótanácsok, ha úgy tetszik, avagy kötelezően betartandók. Vigyázat, ódivatú lesz, semmi felnyírt hajú tecktonikk-féle (jól írtam?) "zsír vagy, jössz baszni?" egyperces.

Tehát:

Légy tiszta, és 'jószagú'. Reggel/este fürdés az alap, pláne ha munka után még szocializálódsz. A francnak sincs kedve az egész napos áporodott testszagodhoz. A deo segíthet, de nem megoldás, a parfüm csak ront.
Ne a kádban ülj és a saját levedben pácolódj, hanem zuhanyozz! Gyorsabb és egészségesebb na meg a hideg-meleg kombó is jobban frissít mint egy kád langyos húgy. Fogmosás sem árt, hogy a kedves mosoly szebben csillogjon.
Ha kész vagy, tiszta ruhát kapj fel, ne azt vissza, amiben lehúztad a napot! Minimális illat, és go. Nyakra, fültőbe soha ne szórj parfümöt, szigorúan a kulccsont vonala alá. Ki tudja, meddig hová fajul az éjszaka...? :) (ha közel hajol, ugyan érzi a finomat, ám ha megcsókolja a nyakad, már közel sem lesz oda a gyönyörtől) Nem találkoztam még olyan parfümmel, amit az ízlelőbimbóim elismertek volna, pedig széles palettát kóstoltam.
Indulás. A zenei ízlése mindekinek más. Ha alkalmazkodni akarsz a későbbi helyzethez, mielőtt lekapcsolod a zenét a kocsiban, lehalkítod. Senki sem akar megsüketülni a berobbanó Edda bluestól, vagy infartkus közeli állapotba kerülni a felsikító legújabb trance mixtől. Ne stresszeljük a partnert feleselgesen!
Megérkezel. Rágó kiköp. Belépsz. Nézz körbe egy pillanatra, mosolyogj! Köszönj az ismerősöknek, de sehol ne időzz sokat! Tudod, miért jöttél. Könnyed séta a parkban...
Megpillantod... Ne bámuld! Ha összeér a tekintet, ne habozz tovább, határozottan indulj felé. Ne tűnj el, majd bukkanj fel a tömegben, folyamatosan lássa a periférián, hogy közeledsz. Izgalmas pillanatok azok a számára, hidd el! Mikor odaérsz, jó esetben nem háttal fog állni, hanem már féloldalt, érdeklődőn. Ne tördeld a kezed, ne bambulj! Légy természetes, mosolyogj, és szólítsd meg, akár egy egyszerű szia-val. Mutatkozz be, majd figyelj oda a nevére. Ismételd! Kezek nem a zsebben, nem a mellkas előtt összekulcsolva, nem csípőn, nem szabadrúgás pózban a töködet markolászva, és nem tábornok urasan hátul egymásban. Lazán, érdeklődőn.
(Majd írok a testbeszédről a későbbiekben.)
Érdemes megkérdezni, hogy vár-e valakit, mert kellemetlen, ha a semmiből hirtelen rád zuhan egy dudorosra munkált testű, hevesen érdeklődő hegyomlás.
Ha barátnőt vár, akkor nyert ügyed van. A barátnővel foglalkozz többet, majd az este végén a figyelmed térjen vissza csak hozzá. Ha pasit vár, akkor maradj ott, ne lépj le, mert lehet, hogy csak a zsigerből jövő, lekoptatós női tesztduma. Várd meg vele a pasit (ha egyáltalán jön), és érdeklődj róla. Sok mindent megtudhatsz egy nőről, ha megnézed, milyen pasit választ. Kérdezz, és ne szakítsd félbe a válaszát. Provokáld kicsit, ha úgy tetszik, egy kis érzelemnyilvánítás sosem baj.

 Folyt. köv...

 

Szólj hozzá

siker sex mell segg jótanács dugás csajozás felkészül