2014. nov 04.

Hova tűntek a férfiak?

írta: el Tiburón
Hova tűntek a férfiak?

j0426527.jpg

Az van, hogy a sok ecsetfejű klón közt nem látni egyet sem.
Nézzünk néhány lehetséges okot:

1.  Nincs kötelező sorkatonaság, avagy az edzetlen margaréták térhódítása
Nagyon ezen nincs mit magyarázni. Ha a fater otthon hagyott elkanászodni, itt lefaragták a pofád meg az egód, egy társadalmilag majdnem egészséges szintre. Mellette még a tyúkmelledet is emberessé edzhetted, hogy kinézz valahogy. Megtanultad mi a rend, fegyelem, akaraterő és a kitartás; vagy beléd verték. Akinek szerencséje volt, az megtapasztalhatta, mit jelent a bajtársi kötelék, és a hősiesség. Hús-vér barátságok alakultak a mai egy kattintásos instantok helyett. Volt esélyed a táplálékláncban az átörökítésre.

2. Megatrandek, avagy mit adott a nyugat
Divat lett nyávogni és lelkizni, bisexnek kinézni, kismamákat megszégyenítően hisztizni, órákig a tükör előtt vesződni, mindenedet csupaszra borotválni, S-es méretet hordani, szemöldököt szedni, meg Isten tudja miket. Külső megjelenésed sugallja a sikert, és nem árt egy kis apró sem a zsebben. Önálló stílus helyett kövesd az épp aktuális trendet, másként nem dugsz. Beszélni nem kell, arra nem kíváncsi senki, elég ha pózolva ugráltatod sukár tested izmait, és te vagy a Jani. Burberry sálad, Rolex replikád legyen!

3.Sok a nő(nemű)
A fehér köpenyes, kockafejű excelharcosok kimutatták, hogy a világon kb. 7x annyi a nő, mint a pasi. Ebből ugye az jön, hogy egy pasinak több is jut, míg megtalálja azt az egyet. A tornából felmentetteknek egy se jut, így aztán az egészségesnek tűnők merítése még nagyobb, pláne iszlám országokban. Akárhogy nézzük, a mateknak az a vége, hogy sok nő mellé nem jut hímtag. Max szerető. Vehetnénk példát a csigáról, aki ugye hímnős (egyszerre férfi meg nő), de Darwin ezt másként gondolta.

4. Sok a buzi
Ez a csajoknak komolyabb baj, meg max a homofób tuskóknak, akik a Pride-on dobálják őket. Személy szerint kedvelem a társaságukat, mert új megvilágításba helyezik az életről és a párkapcsolatról alkotott elképzeléseket. Legtöbbjük értelmes, szűrők nélkül kommunikál. Ugyanakkor csajozni is parádésan lehet velük, és ha az este folyamán horogra akad egy-két példány, biztosan nem ő viszi őket haza. A cím nem igazán igényel több kommentet, csak megértést és elfogadást. Lépjünk is tovább.

5. Önmegvalósító szingli nők
Ha 30, és még nincs férje, valami nem kerek. Komoly a baj. Az ilyentől már ránézésre is tizedére zsugorodik a heregolyód. A dominákról max fantáziálni jó, élőben fáj. Mindenhogy.

5. Emancipáció - modern szüfrazsett
Tudja, hogy mi kell a férfinak, csak szarik rá. Dugni azt fog, de nem érti, hogy mért van mindig egyedül. Teherbe esik, a gyerek apa nélkül nő fel.

6. Csalódott, kiégett, életunt faszik
Megette a kenyere javát, néha nosztalgiából még eljár vadászni, 40 évesen is 20-nak hiszi magát. A préda már úton hazafelé varázsát vesztette, csak arra kell.

7. Informatikus, kockafejű, programozó, geek
A világ erre tart, 10-ből 9 állásra ezt a fajt keresik. Manapság egyre inkább teret hódítanak, de valljuk be: aki egy bevásárlás során sérvet kap, az a gyereket sem fogja sűrűn a levegőbe dobálni.

8. Chuck Norris, Rambo, Alain Delon
60 fölött már minden nap ajándék, és vélhetően a kiszáradó tintával egyenes arányú a potenciál. Clooney meg most nősült.

9. Üresfejű libák
Sya, tzukee, szöszy, világbéke, lávcsi.

10. Apukák, nyuggerek
Pótkocsi, kék pirula, ágytál, katéter. Habár egy gyerek (meg egy labrador) eladhatóvá teszi a férfit, lássuk be, ezektől sokáig nem marad nedves a bugyi.

11. a Berki
Ikon. Belőle csak egy van.

 

Szép álmokat! :)

Szólj hozzá

férfi miért mikor hol Berki