2016. dec 25.

Miről álmodik a lány?

írta: el Tiburón
Miről álmodik a lány?

A neten olvastam egy cikket minap, hogy
8 dolog, amire a nők TÉNYLEG vágynak egy párkapcsolatban!

mirol_lmodik_ala_ny_2.jpg

A legtöbb írás kereken nulla érzelmet és gondolatot vált ki belőlem, nem úgy, mint ez. Nem kell agysebésznek lenni hozzá, hogy rágyere: mindjárt az elején, az írás második mondata a kulcs. A kommunikáció, azaz annak a hiánya öli meg a kapcsolatok zömét.

A cikk általánosít, így hát én is azt fogok. Tovább megyek: a cikkben az a kihalófélben lévő nő tetszetős összképe fogalmazódik meg, akit manapság bazi nehéz felhajtani, vagy számos defektje van. Férj, gyerek, ilyesfélék. Listázzunk hát korunk pár tipikus női modelljét, a hozzájuk tartozó elemi ismeretekkel.

Manapság elég, ha jól nézel ki, oldalt fel van nyírva a hajad, dizájnos a borostád, és látszólag rendesen ki vagy tömve. Pár fotó az Instára, és már buknak is a csajok, hisz mindegyik modell akar lenni. Egyenes következmény, hogy a mosolyod helyett a lünettád (az órán a számlap körüli -jobbakon forgatható- gyűrű) csillogásába szeret bele, a dohos személyiségedet pedig elvakítja a luxuskocsid fényezése. Az első perc után úgy fog rád nézni, mint Dagobert bácsi a széfjére.dagobert.jpgEzt a hullámot meglovagolva azonnal viheted is. Vagy ott, a kocsiban, de vigyázva, hogy ne menjen a drága kárpitra. Mondjuk, ha nem nyeli le mind, nem is hozzád való.
Te lettél a legújabb igazi. Az ilyenek amúgy nagyon okosak és tudatosak, mert valahol hallották, vagy a kozmóban olvasták, már nem emlékeznek rá, hogy egy pasit a hasán és a farkán keresztül lehet megfogni. Ha szűk a luk és jó a szájtechnika, az már ugye eleve siker, mert főzni az kurvaélet, hogy soha nem fog egyik sem, hisz a pasi dolga drága étterembe vinni, vagy a saját szakács megfizetése.
A kocsi sem mindegy, mert 30 milla alatt töri a fenekét az ülés, és milyen gáz már egy szaros merciből szelfizni, amikor egy Bentleyből is lehet; és sokan meg is teszik.
A pasi tökmindegy, az érzések nem fontosak, mert az összes ilyen rüfke előbb megy el a Q7-es benga sofőrrel, mint az alacsony koleszterines Octaviással. Egy középkategóriás kocsi esetén nincs se anál, se pippantás, csak egy kóbor patron, és viszlát. A pénz az egyetlen elvárás.

Aztán ott van a kapcsolatok egy másik fellegvára, ami a feljebb írtakhoz erősen köthető, ám mégis más. Azt hirdeti, hogy "ahol a kapcsolat érték". Ez nem más, mint a puncs.hu oldal. Majdnem olyan, mint a Gubacsi úti szopoda, csak itt sokkal több pénzért, khmm akarom mondani "ajándékért" dug a csaj. Csóró egyetemista, sokat megjárt sokak által bejárt címlaplány, wanabe Dubajos, vagy a másik oldal, a szépfiú, aki a vérmes üzletasszony kegyeltje vagy kitartottja. Sugardaddy. Ha nem isemered a kifejezést, ne is olvass tovább.
Ezzel is el lehet pár évet muzsikálni, míg az idő előrehaladtával erősebben ható gravitáció ki nem hozza a ráncokat, meg a tacsi füleket, amin már az implantátum sem segít. Aztán jöhet az üres kiégés, de az már senkit sem érdekel, mert van feszesebb és hamvasabb, aki szorgosabban szívja a kokaint.

Ha az átlagnál egy kicsivel is több ész szorult beléd, barátom, nagy szarban vagy. Azért akkorában mégsem, mert arra leginkább a MILF-ek buknak. Ők az a kategória, akik már -jó értelemben- megették a kenyerük javát, a külsőd max egy jó belépő, amitől nem csúszik le azonnal a bugyi. Sőt, ő hív meg italra, és kezdeményez beszélgetést. Itt az elegánsan választékos szöveg és a kellően időzített humor elegye garantálja az aznap esti élményt. Ő hív taxit, magához visz fel, és egy egész estés élmény vár rád, legtöbbször a felkelő nap első sugaráig tartó, éhgyomorra sexxel, jó esetben utána reggelivel. Utána viszont tipli van, mert menni kell a gyerekért az anyjához, vagy épp az hozza perceken belül. Ha jó voltál, 2 hét múlva ismétlés.

Vannak még a művész lelkek, akiket a kinyúlt, kötött pulcsiról ismersz meg. Ők azok, akik az olcsó romkocsmák félhomályában tolják a felvizezett sört, vagy éppen magvas gondolatokat büfögnek fel az egész este szorongatott, és kezükben forgatott, egy decis, 2015-ös Irsai kapcsán. Ők azok, akiket abszolút nem érdekel a pénz, bár titkon vágynak rá. Bók helyett csocsózni kell kihívni, vagy szövegkörnyezetbe abszolút nem illő versrészletet kell nyomatékosan, totális beleéléssel szavalni, hogy kialakuljon a "jaj de mennyi közös van bennünk" érzés. Drága kiegészítők helyett egy megsárgult lapú, kemény fedeles könyv is megteszi. Ha van hajad, az oldalt felnyírt helyett kócos legyen, a borostád meg rendezetlen. Ez mind azt sugallja, hogy annyira el vagy merülve a művészkedésedben, hogy nem jut időd az olyan időrabló, hétköznapi dolgokkal foglalkozni, mint a borotva. Főzni rád sosem fog, azt sem tudja mi fán terem, mert nincs hozzá vászon, meg festék, vagy retro írógép.

Vannak a nemtudom lányok. Totális állóvíz. Az elején okés, mert megvan a "végre, ez legalább nem rinyál folyton" érzés, és legtöbbjük a hisztire is alkalmatlan. Ehelyett csendben, legbelül, módszeresen emésztik magukat, ha valami nem jó. Nem vágja a fejedhez azt a rengeteg mindent, amit az előzőek, hanem szemet huny, vagy nem is érdekli, mert elfogad úgy. Ő az, akit ha moziba hívsz, mindegy neki a film. Ha bor, vagy koktél közül kell választania, mindegy, megissza mindkettőt. Ha tovább erősködsz, hogy mégis melyiket, belül arrogánsnak gondol, és tovább emészti magát; de akkor is tökmindegy lesz neki. Alkohol és kész.
Idővel rengeteget veszt a vonzerejéből, mert nem csak az ágyban passzív, hanem hétköznap is. Vannak barátnői, akik közt jól érzi magát, mert ugyanolyanok. Kerüld el őket. A humora is szar, és egyszerűen nem érted, hogy a francba szeretheti azt, amit, mert az szerinted pocsék. Végigszenveded vele párszor, de szó szerint szenvedsz; el sem jutsz az annyira szar, hogy már jóig, mert szar. Fáj. Főzni tudnak, van pár bejáratott recept, leginkább tészta, meg szószok, mert az olasz és az most dívik.

A cikkben a 6. pont a legérdekesebb, ami azt taglalja, hogy egy nő a pasiban igaz barátra vágyik. Lássuk be, ez teljességgel lehetetlen, ha egy ízig-vérig férfiről beszélünk. Oké, oké, már divat lett lelkizni a fasziknak is, meg mellszőrt borotválni, na de kérem! Idézem: "Akivel megoszthatjuk a legtitkosabb gondolatainkat is anélkül, hogy tartanunk kéne a negatív reakciódtól. Egy olyan barátra, aki mellettünk áll a nagy dolgokban, de a kicsikben is. Akire mindig lehet számítani, és aki akkor is ott lesz, amikor öregek és ráncosak leszünk. Aki a legrosszabb időszakainkban is szeret bennünket, aki kiáll mellettünk mások előtt, aki védelmez és hűséges. A nőknek hihetetlen nagy igényük van az érzelmi biztonságra, amit mindezzel adhatsz meg nekik." HAHÓ! Először tanuld meg kimondani azt, amire gondolsz! Első lecke. Ez nem a félelem, hanem a komplexitás, és a kommunikációs akadályok számlájára írandó a nőknél. 2 posttal korábban olvashatod az intergalaktikus párbeszéd vonatkozó passzusait. Könyörgöm, ne félj attól, hogy mit fog gondolni a faszi. Beszélj! Fontos, hogy lényegre törően fogalmazz. Utáljuk a cicomás körítést. Húst krumplival, azt csókolom! Ha erre képes vagy, akkor élvezettel foglak hallgatni, a csacsogást meg tartalékold a Bingó klubba, a csajos estékre, és főleg a fodrászodnak. A faszi veled van, ébred és fekszik, tehát számíthatsz rá. Azt viszont ne várd tőle, hogy kitalálja, mit szeretnél. Nem jós, nem gondolatolvasó. Mondd meg neki, bele az arcába. Furcsállni fogja elsőre, mert nem ehhez szokott, ugyanakkor imádni fog érte.

A kommunikációban légy nyitott, és semmiképp sem önmagad!

Szólj hozzá

férfi konyha sex pornó érzelem kapcsolat szakács luxus merci milf pasi papucs faszi állóvíz BMW Bentley