2017. feb 21.

Mi taszít egy férfit?

írta: el Tiburón
Mi taszít egy férfit?

A belsőség a disznóvágáson érdekes, arról most nem lesz szó. Semmi spirituális meg lelki ömlengés, pláne nem Oravecz Osho magasságokba rendezve. Minden férfi először a nő testét kisugárzását méri fel. A nadrágján keletkező felületi feszültség határozza meg a közeledés minőségét. A fizika szakkörösök meg ne okoskodjanak a gyenge szóviccen.

A Delon Klub tagjaival azokat a mindennapi tuning elemeket szedtük csokorba, amik elveszik a kedvünket még a következő felestől is, ha egy nőn bármelyiket megpillantjuk:

Tetovált/rajzolt szemöldök
Leborotválja, vagy kiszedi, netán végleg eltávolíttatja. Aztán meg újat tetováltat, vagy ami még rosszabb, ő maga rajzolja. Egyszerre nevetséges és borzalmas. Habár, Picasso is képviselt egyfajta stílust.

Vörös rúzs

Az érett ajkak túlhúzott verziója. Nyomot hagy a poháron, a cigarettán, az ing gallérjáról nem is beszélve. Nem túl guszta. Egy pasi sem akar cirkuszi bohócnak kinézni, miután lecsókolta a nő ajkáról az összes vöröset. Egyébként láttatok már bárkit is az utcán, akinek jól áll? Valaki küldjön már egy képet..

Túl sok vakolat

Esélyes, hogy nem a legújabb divat irányzatot követi, hanem a rusnya arcbőre Grand Canyon méretű aknékat rejt. Már az első öleléskor tuti az ingedbe keni egy részét. Ha el akarod kerülni a másnap reggeli első reality sokkot, uszodába vidd randira. Ott nem csak az igazi arcát pillanthatod meg, hanem a humorát is tesztelheted, mikor minden előjel nélkül belököd a medencébe.

Ajak-, nyelv-, és száj piercing

Alatta, fölötte, benne, mellette, mindegy. Azon kívül, hogy baromi gáz, pláne, ha még fél centire ki is lóg, mint egy rajzszög, egy hevesebb csókolózással örökre maradandó emlékeket okozhatsz a csajnak. Egyesek szerint a nyelv piercing kifejezetten jól jön szopásnál, de erre igenlő férfival még nem találkoztunk. Jelentkezzen, aki. Meghallgatjuk a beszámolóját.

Feltöltött ajkak

Nyilván vonzó egy húsos női ajak (kinek ne tetszene pl Angelina Jolie?), de kérem! Még a jó ízlésnek is van határa. Szerencsére a közösségi oldalakon megszűnőben van a duckface. Örülünk. A felnőttfilmes világban elhelyezkedni kívánó egyedeknek viszont kifejezetten ajánljuk.

Körömfirka

Sok nő annyira trendinek találja a csiricsáré sok lólepényt, hogy az már túl megy minden végleten. Manapság a nők eszeveszett ámokfutása a város legjobb körmöse után túl tesz a legtöbb drog okozta függőségen. Nem értjük, miért töltesz ott órákat, ahelyett, hogy inkább egy könyvet olvasnál, vagy acélpopóra edzenél. A férfiak a tiszta, ápolt, egyszerű  természetes körmöket szeretik. Elvégre egyszerűek vagyunk.

Ápolatlan, cafatokban aláhulló, zsíros haj

Pasinál is gáz. Hajlakk, spray, vax, vagy a hajvégolaj sem segít elfedni a társuló fejszagot. Megszagolni, arcunkat finoman hozzá érinteni sincs kedvünk, nem hogy puszta kézzel beletúrni. Mondjuk a New York bandáiban Daniel Day Lewisnak jól állt, hozta is a szerepet, mint mindig.

Póthaj
A hajgyógyászok tudnának mesélni az alatta burjánzó fertőzésekről, ugyanakkor a férfit is lelombozza, ha kapaszkodás közben a kezében marad egy maréknyi döglött palotapincsi.

Fűző
Közönséges. A 18. századi prostik kötelező tartozéka, a nyuszis lányokon jól mutat, de legtöbb nő olcsó szajhának, vagy nevetséges zsírdisznónak fest benne. Ízléstelen. Ha tetszik, vegyél egyet, piruettezz a tükör előtt magadnak, készíts pár "sexy" képet, de mire a férfi hazaér, vedd le, és tedd vissza a szekrény aljába.

Cigiszagú lehellet

Bár külsőleg nem tűnik fel, de az első szó után érkező nehéz lehellet a leggyakorlottabb versenyzőket is hátrahőköli. Egy ilyen bűzgőz támadás után a férfinak eszébe sem jut a nyelvét a nő szájába dugni; az első 15 feles előtt.

Túl sok (olcsó) parfüm

Női pacsuli. A wc spraynek is kellemesebb az illata. Erősen torzítja az összképet, és alkalomadtán az íze sem jó. A drogériában a tesztcsíkra prickölt nafta teljesen máshogy hat a bőrödön. Ott próbáld, és vigyél magaddal barátnőt, vagy egy férfit, aki őszintén a képedbe vágja, hogy a legújabb démoni illat bizony nem áll jól neked. Kérd ki mindkettő véleményét.

Bazi kalap

Az ascoti derbin, egy divatfotózáson, vagy a strandon kifejezetten jól mutat, ám a hétköznapokban kevésbé. A férfinak azt jelenti, hogy túl erősen próbálsz olyannak tűnni, amilyen nem vagy. Ha szereted a fejfedőt, maradj a baseball sapkánál, vagy a beanie-nél.

Hatalmas napszemüveg

Nem vagy celeb, Hollywood is messze van, a szemkontakt meg kell. Az első összkép után óhatatlanul felmerül a szemkontakt igénye, ám nehézkes, ha egy lovagkori rostély állja útját. Viselete indokolt, ha előző este a stricid mokkával jutalmazott, vagy épp most estél át egy felvarráson.

Kihúzott szem

Alatta, fölötte, ceruzával, folyadékkal, mindegy. Goth bulik, rokkercsirkék, és depis tinik kelléke. Különleges alkalmakkor okés, de lássuk be, nem vagy egyiptomi istenség, hogy naponta feltedd. A férfiak a természetességet kedvelik, és legyünk őszinték, egy fekete szemhéjban semmi sem az.

Hosszú körmök

Karmok. Egy Nicky Minaj klipben rendben van, Demónának és a vámpíroknak is jól áll, de hátvakaráshoz alkalmatlan. A nők extrém vonzónak tarthatják, ám a férfiaknak ez hátraarc. Normál hossz, lakkból meg a színtelen, vagy kevésbé rikítóan egyszínű.

Műszempilla

Kamu, kamu, kamu. Mű. Rengeteg pénzt költesz rá, mert a reklám szerint a tiéd nem elég hosszú, és dús. Ilyenben max a barátőid előtt tetszeleghetsz, a férfinak csak csalódást okoz, ha kiderül, hogy nem a sajátod. Ha azt szeretnéd, hogy a férfiak odáig legyenek érted, maradj természetes. Hosszú távon mind azt keressük.

Az egyéniség hiánya

Volt már olyan, hogy besétáltál egy nívós kávézóba vagy klubba, és legalább 15 egyforma nőbe botlottál? Megcsinált egyenfrizura, airbrush smink, fazonírozott egyenszemöldök, kis ruha, tűrasok. Ez nem azt jelenti, hogy ne légy ilyen, csupán azt, hogy a férfiak a különleges nőt keresik, nem valaki gyenge másolatát. Légy önmagad, és hidd el: annál jobban oda lesz érted.

Szólj hozzá

cigi napszemüveg smink alapozó kalap műköröm egyéniség piercing póthaj sapka szemceruza köröm fűző rúzs szemöldök ajakfeltöltés szempilla műszempilla zsíros haj airbrush karom vörös rúzs make-up hajgyógyász trichológus