2017. már 11.

Egyéjszakás kaland

írta: el Tiburón
Egyéjszakás kaland

Mindegy, hogy a másik mit akar, egy a lényeg: kielégülés, bármi áron. Az sem baj, ha többször. Legyen valaki, aki piszkosul jól csinálja, és húzzon a francba, jóval a reggeli előtt. Vagy mielőtt rád szárad.
egyejszakas.pngAzaz mégsem, mert ha hozzá megyünk (nőként), úgy nincs kellemetlenség. Leszarjuk a reggelit. Akkor lépsz le, amikor csak akarsz. Ha akarsz. Ez tapasztalat, beállítottság, és főként férj-függő. Több verzió van:

Férjes asszony
Gyűrű a kezén, a kapcsolat már rég kihűlt, a gyerek meg nem jön. Az otthon folytonos rutinja felemészti, kell a változás. A klubok fickói már mind lerágott csont, a személyi edző meg foglalt, és rezisztens. Észre sem vesz a rohadék. Vagy nem bukik a milfekre, vagy bennem is csak egy újabb, átformálandó testet lát, aki gyengén és szarul próbálkozik nála, enyhe utalásokkal és kéjes mosollyal.
Mert amúgy a faszi legtöbbször nem lát a sorok közé, a férfi (az igen!) meg kevés, vagy sehol. A kondiban meg az összes a 20 évesekre gyúr, mert azok jönnek az izomra, mint légy a szarra.

Sűrűn átvert tinédzser
Nincs még 22, de az adatlapján már a nála 10-15 évvel idősebbeket keresi, mert rájött, a vele egykorúak kevesek. Fellengzősen hirdeti magát, mint aki már párat próbált, de nem találta meg az igaz szerelmet. Csalódott (max kétszer), és már a férfit (fehér lovon) kutatja.
Ez idáig rendben is van, de többnyire a magukat még ki nem élt (nős) vadászokba botlik, akik elhitetik vele, hogy a megváltás csupán egy zippzárnyira van. Bekapják a horgot, meg a dákeszt, újat és nagyot koppanva. Pár kérdés nem ártana az elején, a gyűrű helyét, meg a gyerek nevét firtatva.

Önmegvalósító szingli
Ahogy korábban írtam, ettől a fajtától a legtöbb manus golyója a tizedére zsugorodik. Határozott, a munkájában pontosan tudja, mit akar. Elhivatott, kemény, pasikat alázó. Egészen addig a pontig, míg ez egyik vissza nem szól neki. Addig tartja magát. A többségnek elérhetetlen. Pedig, ha tudnák! Az ilyeneket lehet falhoz vágni, mit a filmeken. A liftben, az előszobában, a konyhában, vagy a kanapén. Bárhol kaphatóak egy vad baszásra. Le is köpheted, meg is alázhatod, a haját is tépheted, Visít, kéri, imádja. Megtörölközik, taxit hív, vagy szimplán kibasz a lakásából, mert korai meetingje lesz másnap.

Elvált nő, kis gyerekkel
Túl van a rózsaszín ködön, megvolt neki az áttörés. Szerető férj, család, gyerek, nagy ház, kutya, meg a többi marketing lófasz. Azt hitte, hogy ő a kezdet, meg a vég, mert Barry White azt mondta. Bakker, mekkorát tévedett. Pláne, hogy költöznie kellett a gazdag jóból. Nála a gyerek, mert aput a huszonévesek érdeklik. Így aztán -apu szemszögéből- az éjszakai kufircot nem vágja félbe a gyerek üvöltése. Nőként ugyanakkor ez gáz, mert ott a kölök, aki a mindene, de azért dugna. Tudja, hogy a gyerekes anyák ismerkedése limitált, minuszból indul; próbálják is tagadni. Ki ne élne meg szarul egy orgiát félbevágó oázást? "Várj, a gyerek!" - nincs is ennél gázabb. Lohad a potenciál.

Elvált nő, nagyobb gyerekkel
Kisebb a gáz, mint előbb. Ha konkrét, akkor előre tudod, hogy kussban kell toljad, és reggel sanszosan áll szemben két nagy, érdeklődő bociszem, hogy te mégis ki a franc vagy. Az ürítés ködébe veszve előtörnek a nem létező apai ösztönök, mely közös reggeli készítésbe fullad. Mire anyu felkel, gőzöl a friss kávé, a reggeli az asztalon. A gyerkeked az előző este idegenje ölében ülve, boldogan szavalja a legújabb sulis mondókát. Elsőre család szagú, aztán meg miafasz?!? Előtör a felismerés, hogy a faszit csak magadba akartad, aztán meg hamar el. Legvadabb álmodban sem gondoltad, hogy gyerekeddel az ölében, szóláncra ébredsz.

Elvált nő, gyerek nélkül, közös háztartásban az exszel
Megvolt a csoda. Tüll, magassarkú, jó duma, fehér ló, pompa, aztán a végén meg kiderült, hogy nem akar gyereket. Összeomlás helyett vadászod a faszt, és igyekszel nem ott aludni, hogy időben hazaáérj. Idővel otthon letárgyalod, hogy szabad a gazda, csak nem otthon, és főleg reggelre hazaérsz. Néha sikerül. Van, hogy nem, de akkor még a reggeli idegen paplan alól sms-ezel, hogy minden okés, késel. Ez csak akkor korrekt, ha a faszi tudja, hogy brunch helyett sietsz haza mosni.

Szponzorkereső nőpalánta
Alig múlt el 20, de abban hisz, hogy -szüzességét megtartva- egy olyan fasziba botlik bele, aki egyből seggbe rakja, mert eddig neki csak az volt. A habot nyeli, de punciba tilos, mert az majd az igazié; gondolja bután. Partyban meghívod, költesz rá pár forintot, tolod neki a szépet, de igazából egyetlen dologra hajt. A farkadra stílusodra. Ha van pénzed, és előbb azt virítod. Pár drága ajándék, és azt hiszi, övé a világ; már tolja is az instára az első közös kávéspoharaitok képét. "Tudsz élni"- kommentelik a barátnői. Ha két hétnél tovább húzzátok, tiéd a hártya vére, és durva méhszéjsebbel viheted a sürgősségire, vagy teszed ki otthon, hogy oldja meg. Egyre jó.

MILF
Tízből tizenöt srác erre vágyik. A pornós siteok is ezt tolják. Csöcsös, feszes ajkú anyuka, aki tudja, mitől csavarodik ki az utolsó utáni csepp is a hancúrlécből. Buliban távolról ábrándozol róla, vagy badoon nézegeted őket. Ha egy rád lájkol, már nyúlsz is a gatyádba. Ha van elég eszed, ráköszönsz. Ő ebből már vágja a szitut, csak a hol és mikor a kérdés. A bárpultnál ő szúr ki téged, majd hív meg egy italra. Ha nincs kocsid, de van potenciál, majd ő vezet, és szivornyáz szikkadtra egy erdei elkerülő úton, vagy egy félreeső parkolóban. Soha többet nem látjátok egymást. Kipipálhatod.

Tiszta lelkű szüzike
Olyan fajta szürke egér, aki mellett simán elmész az utcán. Elsőre nem tolnád telibe, de másodikra annál inkább. Főleg, ha eleged van az egyen kirakatbabákból. Jónak tűnik, mert nem halmozzák el percenként fallikus képek az elektronikus postaládáját. Ő az, akit tiniként észre sem vesznek, aztán hirtelen 24 lesz, és kivirágzik.
Menekülj. Akár buliban, akár az egyetemi előadóban futtok össze, az eredmény garantált. Tolod magad, meghívod ide és oda, meg moziba. Párszor együtt alszotok, de csak ölelkezni és csókolózni hagy. Rengeteget beszélgettek, az idő meg csak egyre fogy. Ha nagy végre adódik az alkalom, elrántja a kezed róla. Azt sem tudja, mi fán terem, mert vasárnaponként a pap nem prédikált róla. Rávezetheted, de nem érdemes. Se betörni, se kitanítani. Ki akarna befektetni egy eleve veszteséges üzletbe?

Összegezve
Mindegy mit gondolsz, egy a cél: neked legyen jó. A többi nem számít. Utána akár ki is rúghatod, legalább nem hallod, hogyan zihál.

Diszklémer:
Tiszta, illatos, ápolt. Fasza. Gumi legyen nálad, mert a többi nem látszik.

Szólj hozzá

sex pornó vallás egyház templom porn kurva ex tini kaland baszás sperma bukkake facial milf szűz ribanc seggbe egyéjszakás kúrás teenager badoo sugardaddy méhszájseb sugarmommy