2017. már 13.

Belvárosi körkép

írta: el Tiburón
Belvárosi körkép

pigulka-gwaltu.jpg

A sarki kocsma felé közeledve, vakító fényreklám ugrik az arcodba: ITALAKCIÓ.
Egyetlen röpke pillanatra felszabadul lelked minden elnyomás és kín alól. Legalább bebaszunk. Vagyis, ha Géza úgy dönt, mert ő fizet. S még hogy! Mindent, amit csak kérsz, hogy kiidd magadból az este összes frusztrációját. Azt az egyet.
Leszegett fejjel lépsz be, de próbálod az alfát hozni. Trendi látvány fogad, közel a pult. Géza hangos sziasztokkal köszön, mire mindenki felfigyel. Jól öltözött, magabiztos; konstatálják a bent ülők. A pultos csaj, Alíz, a keresztnevén üdvözli.

- Géza! Sziiii-aaaa! -nyújtja el hosszan, őszinte és buta mosollyal.
- Mit kértek? -kérdezi totál bájjal, fogsora teljes csillogásával.
Teljes a szemkontroll, kedves a mosoly:
- Drága szívem, a barátomnak nehéz napja volt. -vereget Géza vállba, majd karol át. Enyhén megszorít, megráz, hogy érezd, lélekben veled van.
- Rövid, vagy koktél?- kérdez Alíz vissza.
- Mindegy, csak marjon. Cimbora, mit kérsz? Pia, cucc, nők, itt minden okés. Jó helyen vagyunk. Láthatod.
- Áh, egy jäger-sör jó lesz. -veted oda egykedvűen.
- Tutira? -kérdi széles vigyorral.
- Ja.
- Legyen 4 rövid, meg 2 sör.

Hipp-hopp, Alíz elétek dobja. Csodálkozol. Bárcsak minden ilyen könnyen menne a való életben. A jeges-feles poharat méregetve, Géza könyékkel a karodat finoman megtolva invitál koccintásra:
- Innen már csak felfelé bukunk! -kacsint kajánul.

A poharak koccanását követően élesen hasítja torkod az első feles. Az üres poharat a pulthoz többször odakoppantva jelzed, megnyerted a csatát, ebből bizony vér lesz. A grimasz kötelező kellék az elsőnél. Jegesen karistol. Összehúzott szemöldökkel csücsörítesz a korsó sörre, mely elmossa a látens fájdalmat.

- Barátom! -indít Géza bizalmaskodva, továbbra is hangosan. Igyuk meg ezt is, gyere, még a végén ránk hűl.
Nem mondasz ellent, leküldöd a másodikat. A sarokból csajok figyelnek. Újak még itt, ez az este az övék. Nem ide valósiak, kikapcsolódni jöttek Pestre.
Pár pillanat múlva fellazulsz, felméred a terepet. Tekinteted a sarokba téved, ahol az előző 2 csaj rád pillogva össze-összemosolyog. Megjön az életkedved. Titkon jó lenne alávágni az egyiknek, de halvány fingod sincs, hogyan menj oda, vagy közelíts. Szerencsédre Géza fogja a jeleket, és akcióba lép. Határozott léptekkel és önbizalommal szólítja le őket:
- Sziasztok, lányok! -mert egy öltönyös egyből tegezhet egy nála alacsonyabb rendűt, vagy öltözöttet. Mindegy, minek hívjuk. A választ meg sem várva dobja fel:
- Mit isztok? -kérdi érdeklődve. A barátom és én éppen ünneplünk.
- Mit ünnepeltek?- jön a védekező, ugyanakkor nyíltan érdeklődő kérdés.
- Az újjászületésnapját. Tudjátok, ma van az első napja, hogy túllépett a saját korlátain, és felszabadult. Elege lett. Döntött, hogy új életet kezd. Gyertek, csatlakozzatok hozzánk, és nézzétek meg, milyen is ez!
Széles mozdulattal bök feléd, és invitálja a lányokat irányodba. Nekik ennél nem kell több, hiszen már egy idegen fószer kedves megszólítása is kirángatta őket a posványos komfort zónájukból. Izgatottan szedik össze a székekre hanyagul odahányt cókmókjukat, és indulnak feléd. Le vagy taglózva. Nem hiszed el. Két mondat, egy határozott mosoly, és jönnek a bringák. A pultnál ülve igyekszel felegyenesedni, miközben feléd lépdelnek.
- Szia, Ági vagyok. -néz a szemedbe a határozottabb gesztenye, mosolyogva.
- Ö...ö. Heló. - veted oda zavartan, gyorsan visszafókuszálva a sörödre.
- Hogy vagy? A barátod szerint mától új ember lettél. Előléptettek? Főnök lettél? -kérdi butuskán.
- Mondhatjuk. -veted oda félszegen, pillantást sem áldozva rá. Csak épp annyira vagy ott fejben, hogy fokozd az érdeklődését.
- Na neee! Mesélj! Mi volt? -érdeklődik egyre hangosabban.
- Mire vagy kíváncsi? -kérded unottan, mire Ági érdeklődése egyenes arányban növekszik.
- Ki vagy? Mit csinálsz? Mi az, hogy új élet? Mondd már! -csillognak a szemei.
- Irodista vagyok....
- Jó, de mit csinálsz? - szól hamar közbe.
- Ülök a gép előtt, és...
- Jó, de mi van most? - szakít félbe hirtelen, egyre agresszívabban.
- Fasz kivan. -oltod le.
- Jajj, ne légy már ennyire morci! Ez a te napod. Gyere, szívjunk el egy cigit, és közben elmeséled! - húz magához, és irányít kifelé.

Géza és a barátnő már jó ideje nem érdekes, látszólag jól elvannak egymással.
Finoman húzod magadra a kabátod, közben nem lemaradva a lánytól. Bejön. Nem csak a stílusa, hanem külsőre is okés. Kifelé menet stírölöd a kerek seggét. Fejben már megvolt, és amúgy is, simán megdugnád. Ő vajon benne van?
- Na? Mizu? - kérdezi kacéran újra, csillogó szemekkel, nagyot szívva a cigijébe.
- Áh, semmi... -lököd oda, taszítóan.
- Naaah, mondd már! Mindig ilyen kis morcica vagy? -veti vissza pikírten.
- Leszámoltam az eddigi életemmel. Innentől már csak én számítok. Nem érdekel többé a főnök. Meg senki! Kapja be! -veted oda, teljes meggyőződéssel.

Kráter nagyságúra kerekedett szemekkel bámul a csaj, nem érti az elutasításod.
Nagyon mélyen tudod, felcsigáztad a kislányt. Ugyanakkor nem érdekel, hogy mit gondol, és minek. Rólad, a világról, vagy úgy egyáltalán. Persze szeretnéd becserkészni, belé hatolni, kedves mosolyát a spermáddal átitatni. Az egyetlen baj, hogy nem tudod, miként fogj hozzá.
- Figyelj! -kezdeményez. Nekem bejönnek a határozott faszik. Ne légy már ennyire nyámnyila!
- Most cigizünk, vagy beszélgetünk? -fordulsz felé teljes testtel.
- Áh, hagyjuk. Nem érdekes. Fos egy nap ez enélkül is.
- Mert? -kérded minimálisan színlelt döbbenettel.
- Egy hete vagyunk itt Pesten, de még semmi.
- Mi semmi?
- Se egy normális faszi, se munka, de még egy kiadós seggbe dugás se jött össze, pedig már nagyon kéne.
- Nebassz! - mosolyogsz rá, kitágult pupillákkal.
- Nyomd el, menjünk be!- int a fejével a pult irányába.

Az ajtón belépve látod, a pulton frissen kikért italok várakoznak. Géza és a barátnő már egymás szájában kavar. Nem lepődsz meg.
- Hja, mindig ez van vele. -nyávogja Alíz. Pár kedves szó, és totál odáig van. Holnap meg majd nekem zokog, hogy ez is egy bunkó.
- Áh, Géza nem olyan... - hazudod teljes meggyőződéssel.
- De! Mind olyan! Csak a puncus érdekli, aztán ha megkapta, onnantól semmi. Még az SMS-ekre se válaszolnak, és fészbukról is törölnek. Tényleg. Bejelölhetlek? Mi is a neved? -húzza elő a kocsma ingyen wifijére csatlakozó okostelóját.
- Gyere, koccintsunk! -vezeted a pulthoz. Amúgy Ádám vagyok, heló.
- Alíz. - mosolyogja szendén, majd finoman a tenyerét a mellkasodnak nyomva, lábujjhegyre ágaskodva nyom le két puszit. A második kissé félre siklik, elkapja a szád csücskét. Reflexszerűen ráfordulsz, épphogy elkapja a fejét.
- Naaa! Mit csinálsz? - tör ki belőle a pornós álhuncutság.
- Semm...

Mire kimondhattad volna, a lány már tenyerével öleli a tarkód, ránt magához hirtelen, és nedves, izgatóan bársonyos nyelvével a szádban keringőzik. Nem túl vadul, de érzékletesen ahhoz, hogy tudtodra adja, hogyan tervezi az este további részét.
Nincs ellenedre.

 

 

Szólj hozzá

ego sör pornó csók cigi kocsma ital bár pia pickup bar anál bagó bambi smár őzike öltöny jager szende italakció felszed Géza Alíz