2017. máj 06.

Kislány kell, vagy NŐ is jó lesz?

írta: el Tiburón
Kislány kell, vagy NŐ is jó lesz?

Van melle. Kettő. Elöl. Segge is van. Gömb. Hátul. Ez bizony igencsak ritka, mert egy csajnak vagy a melle, vagy a kuffere jó. A tekintete vad. Beindulsz. Közelebb mész. Jószagú. Még beljebb indulsz.

girl_woman_1.jpg

A nőneműek egy része bizton és határozottan állítja magáról, hogy NŐ. Csupa NAGY betűvel próbálja hangsúlyozni. Nem biztos magában, durván komplexusos, modern szüfrazsett, vagy túl sok kozmót olvas. Vagy buta, mint a kurvaélet. Egy igazi nőnek nincs szüksége nagy betűkre. Se melldöngetésre. Se kozmóra. Visszaigazolásra meg pláne nem. Egy igazi nő mibenléte nem a férfitól függ.
Felejtsük el az "az vagyok, amit kihozol belőlem" illetve a "hogy én ki vagyok, attól függ, hogy Te ki vagy" típusú szerencsétlen ingervadászokat. Ide értjük a szelfikirálylányokat is, akik görcsös rohamot kapnak, ha 20 percen belül nem éri el a 300 lájkot egy frissen feltöltött képük.

Na de mitől nő a nő? Hol válik el egy kislánytól? Mik az árulkodó jelek? Honnan ismerem fel? Nyilván nem a svepsz' reklámból.
Leszögezhetjük, nem életkor függő. A különbség a nő és a kislány közt a gondolatokban és a tettekben rejlik. Egy nő és egy kislány teljesen máshogy látja a világot. Manapság rengeteg a lány, kevés az igazi nő. A legtöbb férfi nőre vágyik, nővel akar randizni. Egy kislány csak az időt rabolja, amiből nincs sok.
Nézzünk pár árulkodó jelet, ami segít megkülönböztetni a két kategóriát.

A kislányok sokat mutató (keveset takaró) ruhákat hordanak, mert azt gondolják, attól sexyk.
Aggódnak a körmeik és a szempillájuk miatt. Azt gondolják, a testük valuta, értéküket a külsejükben mérik. Egy igazi nő bármiben sexy. A nők tudják és értik, hogy a provokatív (értsd: lenge) gardrób nem az egyetlen fegyverük. Egy igazi nőnek nem kell, hogy mindene kilógjon a ruha alól, hogy vonzó legyen.

A kislányok elvárják a partnerüktől, hogy az kitalálja és tudja, éppen mikor mi jár  a fejükben, vagy hogyan éreznek. Pláne játszmáznak.
Egy nő szimplán megmondja, mivel tudja, egy férfi sem gondolatolvasó. Habár szeretnénk azok lenni, mivel nagyban megkönnyítené az életünket, de nem megy. Egy kislány azt hiszi, egy férfinak mindig pontosan tudnia kell, hogy éppen mit érez, gondol, hisz, vagy sugall. Sajnos a legtöbb férfi antennája az ilyen jelek felfogására alkalmatlan.  Ezért aztán a kislány frusztrálttá válik és hisztizik, míg egy nő szimplán elmondja, mikor, mit, és hogyan érez. Mennyivel egyszerűbb. (*sóhaj)

A kislány elvárja, hogy mindig te fizesd a cehhet. Máig ismeretlen okból, nem szeretik lóbálni a tárcájukat.
Egy nő ezzel szemben anyagilag független. Egy nő kellően magabiztos, engedi fizetni a férfit, de időről-időre ő állja a számlát. Tudja, hogy a számla kifizetése nem macsó. Egy nő ezzel (is) emlékezteti a férfit, hogy azért van vele, mert szereti és tiszteli. Férfira van szüksége, nem egy extra pénztárcára.

A kislány bebaszik, míg egy nő a szalonspiccig (se) jut.
Egy nő tudja, hol a határ. Ezért aztán nem hoz könnyelmű döntéseket hétvégente a bárpultnál. Ez nem azt jelenti, hogy egy nő nem tud inni. Ismeri a korlátait, észnél van.

A kislány alig várja, hogy megváltoztathassa fészbuk státuszát: 'kapcsolatban'-ra.
Egy nőnek legtöbbször nincs is fészbukja. Nem teregeti ki a szennyest ország-világ elé. Egy nőt leköt a való élet, nem igazán foglalkoztatja az adatlapja. Idővel, ha arra téved, átállítja, talán egy képet is megoszt. Nem azon görcsöl, hogy vajon az új csávó mikor nem fog már kiakadni az új státuszon, és vajon visszaigazolja-e.

A kislány tévézik.
Éjjel-nappal bajban vagyok, faktorok és sztárok, anyátok közt, bulvárszenny. Oké, elvétve vannak jó filmek, de többnyire gané ömlik a képernyőről.
A nő olvas. Persze, megvan a kedvenc sorozata, ám azt letudva az élet felé fordul. Nem élvezi az értelmelten, popkultúrás szemetet. Egy nő elméje éles, míg egy kislányé könnyedén világgá megy.

A kislányok csacsognak, fecsegnek.
Egy nő értelmesen és tartalmasan beszélget. Talán ez a legnagyobb eltérés a két faj közt. A legtöbb kislány alkalmatlan a beszélgetésre, mert a valahol hallott, sajátjának beállított szöveget tolja. Egy nőnek van önálló gondolata, véleménye, amit el is mond, mert hiszi, ettől közelebb kerültök egymáshoz. Egy nőnek van fogalma arról, mit történik a nagyvilágban. Egy kislánynak nincs intellektuális hobbija vagy érdeklődése. A kislányok unalmasak, míg a nők elbűvölőek.

A kislány salátát eszik.
A nő amit csak akar. Nem azt mondom, hogy egy nő egyáltalán nem eszik salátát -néhányuk igen. Egy nő nem eszik a férfi előtt salátát, csak azért, hogy utána otthon bevágjon egy doboz jégkrémet. A nő egészségesen étkezik, tiszteli a testét. A kislányok legtöbbször azért esznek egészségesen, hogy tudassák a világgal, egészségesen étkeznek. Egy igazi nő simán letol egy megaburgert hasábkrumplival, gond és megbánás nélkül. Akarja, és meg is teszi.

A kislány ragaszkodik ahhoz, amit tud.
Egy nő folyamatosan tágítja a horizontját. Egy igazi nő tapasztalt, így érti a tapasztalással teli jövő fontosságát. Mindent megtesznek, hogy többet és többet lássanak a világból, új embereket ismerjenek meg, és maradéktalanul kiaknázzák a lehetőségeiket. Szenvedélyesek és motiváltak. Tudják, merre tartanak, míg a kislány egy olyan faszira vár, aki megmutatja neki az utat, majd kézenfogva vezeti rajta.

A kislány hercegnőnek képzeli magát, és elvárja, akként is bánjanak vele.
Úgy érzi, neki minden jár. Többet vár el, mint amit egyáltalán méltányolni tud. Egy nőnek elvárások helyett sztenderdjei vannak, amikhez tartja magát, és nem adja alább.

A kislány gyors, instant kapcsolatokat keres.
Egyik körből a másikba ugrik, társaságok központjává akar válni. Rövid távú "barátságokat" köt. Egy nő értékeli a mély, folyamatos, energikus, és hosszan tartó kapcsolatot.

A kislányak védelmező kell.
Egy nőnek önmagára van szüksége. Lássuk be: semmi sem vonzóbb annál, mikor egy nő tud magára vigyázni. Önjáró, belevaló, megszerzi amit akar, nincs szüksége mások segítségére. Erős, magabiztos, független.

A kislánynak figyelem kell.
A nőnek tisztelet. Egy kislánynak sokak csodálatára van szüksége, míg egy nőnek csupán egyetlen férfiéra.

A kislány a múlté, a jövő a nőké.

Szólj hozzá

jövő pina sex lány csaj boldogság bringa randi titok múlt baszás milf egyensúly farok picsa jelen kislány randiguru cougar luvnya mitmivan