2017. okt 25.

Közös láng

írta: el Tiburón
Közös láng

yeah.jpg

Elfog a melegség azonnal, ahogy megpillantod. Vadul munkál a tudatalattid, bár halandó életed oszló, földi pöcegödrének jelen állomásában először látod. Itt és most. Egyszerre hideg és kemény, vonásai tökéletesek. Letaglóz. Tökéletes, de hideg. Legszívesebben le sem vennéd róla a szemed, naphosszat csendben monitorozva rezdülésének összes skáláját. Bárcsak kicsit melegebb, barátságosabb volna! Fagyos, ugyanakkor lenyűgöző lénye minden rezdülését veszed, rögzíted, tárolod. Valami van benne, bár a fal távol tart.

A kezdetektől összetartoztok, és számtalan inkarnációt töltöttek el együtt. Ekkor ezt még nem látod, sem tudatosítod. A kezdeti felszínes fecsegést hamar felváltja az egyre mélyülő, időben egyre elhúzódó diskurzus. Élvezitek egymás társaságát, bár a fal még áll.

Kezdetben nem találjátok egymást igazán vonzónak, ám az első igazi érintéskor (nem, a kézfogás nem az!) földöntúli, meghitt, az egység érzését élitek át, és onnantól kezdve bivalyerőssé, konstanssá válik a fizikai vonzalom.
Az első ölelés a teljesség, a mély szeretet, és örökké összetartozás erejét adja. Letaglóz, moccanni nem bírsz, engedni nem akarod. Szellemedhez mért csökött agyad fel sem fogja, mi is történik valójában. A pillanat örök. Megvan.

Az első pár döccenő után mindketten rájöttök, köztetek őszinte kapcsolatról van szó: nem rejtetek el semmit, és nem játszatok szerepeket. Ebből következik, hogy békés, szeretetteljes, egymást segítő a kezdeti időszak, vagy éppenséggel kimondottan nehéz, csattanásokkal és kommunikációs félreértésekkel teli az összecsiszolódás. A lelketek bár örök, fejben még tudni kell egymást.

Köztetek nincs rejtett hátsó szándék, nem vagytok féltékenyek (kicsit azért de!) és nem rivalizáltok; bár nagyon vágytok a másik elismerésére. Néha nem is oly titkon. Önmagatokat adjátok, nem akartok másnak látszani, mindenáron tetszeni, de nem is vagytok hajlandók feladni azt, amiben hisztek, vagy ami valóban lényeges a számotokra. Idővel kiderül, hogy mindez közös, egy. Kommunikáltok. Egyre többet, és többet, mert tudjátok, a nap végére a közös élmény hamarabb hoz össze. Nem a másik feleteket akarjátok egymásban megtalálni, sokkal inkább lényeges, hogy elismerjétek és bátorítsátok egymást, miközben önmagatokat is megőrzitek.

A fő témák azonosak, emiatt gyakori az élmény tükröződés. Egymás gondolatait mondjátok ki, vagy épp mondatait fejezitek be. Sokat nevettek, vagy épp csendben ölelkeztek.

Aztán ott is van az érintés. Ujjbegyeitek lehelletfinom érintését testetek minden receptora egyként fogadja be. A libabőr garantált. A vadság sem áll távol tőletek. Kívánjátok. Idővel elmosódik a határ, érzéki vadállattá váltok. Száraz, taglóz, de fontos a kontroll, mert 25% fölött már csak 8 napon túl gyógyul.
Intelligenciátok és vérmérsékletetek egyezik, így az akadályokat könnyedén veszitek. Pár napra ugyan elválhattok (szakmai út, kiküldetés, család), ám az újbóli találkozáskor az összetartozás érzése annál erősebb. Az összecsiszolódás hamar megtörténik.
A gyermekvállalás, egyben a közös jövő álomképe már az elején felsejlik.

Életetek legnagyobb lélekfejlődése előtt álltok.

HAJRÁ!

Szólj hozzá

férfi asztrológia rák test lélek oroszlán szellem egy halak energia erő párkapcsolat napi horoszkóp ikrek karma pár heti mérleg társ örök bika bak szűz nyilas kos skorpió egység egyesülés havi vízöntő mentál asztro lelki társ soul mate