2017. nov 13.

Minden napra egy mese

írta: el Tiburón
Minden napra egy mese

Transgender poszt

toad_princess.jpgA csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi.
Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.
A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell megélniük, hogy rátaláljanak a valódi hercegnőjükre.

Világosan kell látni: a legtöbb lány nem hercegnő, ahogy a legtöbb béka sem csillogó vértű sárkányölő.

A depis-pénzhajhász nagy magyar valóságban mégis történnek csodák. Hiszem, hogy a sok szar után a karma besegít megtalálni azt, aki beteljesíti a mesét. Kétségtelen, sűrűn és sokat kell shoppingolni, hogy megtaláljuk azt az egyet, aki az. Váratlanul, a nagy semmiből fog érkezni az a nő, aki minden eddigit felül-, és leírva szétcseszi a békakirály világod, újat/szebbet/jobbat teremtve.

Szép, meg jó, de hogyan ismered fel? Ha van egy, hogyan tudod, hogy ő az?
Imádjuk a listákat, jöjjön is egy, amiből ha mind stimmel, egy életre véged. :)

1. Okos, értelmes, fogékony
Sokak szerint az összes nő idióta, csak van, amelyik jól néz ki. Béka perspektívából ezt nehéz belőni, de egy biztos: aki ezt vallja, az megérdemli, hogy örökké egy nyomorult béka maradjon, vagy szimplán tapossa el egy ló.
Az igazat megvallva nem agysebész, mérnök, űrhajós, vagy a filozófia doktora kell. Annyi bőven elég, ha egy nő tisztában van önmagával, és minden értékével. A teste másodlagos, hisz tudjuk, az változik (öregszik), viszont az agy egyre csak fejlődik. Ne vegyük most ide a szenilitásból adódó szerepjáték lehetőségeket.
Nem kell a túlhúzott feminista, mert attól tényleg csak visszavonulót fújunk; bőven elég, ha nincs játszma, élesek a határok, és tudja, mit nem akar. A többi rajtunk múlik.

2. Egyfolytában csodálatos
Annak látod. Reggel, smink nélkül, káktélruhában, pizsamában, betegen, munkában, fürdőkádban...
Bebasz az érzés, ilyen még nem volt. Legszívesebben mindig ölelnéd, csókolnád, vele és benne lennél.
Erős jel. Végre megtaláltad.

3. Kedves és gondoskodó
Drága étterembe kívánkozás helyett simán főz neked, aztán elmosogat. Igazi sokk. Az elején nem is érted, hogy mit csinál, hisz tök természetes, hogy a mamahotel után téged megesznek a patkányok, és halomban áll a mosatlan. Nem szól, cselekszik. Anyád helyett is anyád, de nem gáz, mert közben tudat alatt nevel, mire kialakul benned a 'hűbazmeg' érzés. A sztenderdjeit nem szokod meg, magadévá teszed. Idővel egyre csak meg akarsz neki felelni. A legjobbat hozza ki belőled.

4. Élénk, lángol benne a tűz
Lobog benne az érzelem, a szenvedély, az élet. Neem, nem agresszív, minden mozdulata teli van élettel, legtöbbször eltáncolja a mondandóját. Ez a fajta nő egyszerre szórakoztat, és állít két lábon a földre. Gyakorlatias, erős, racionális. Megnevettet. Ha úgy van stand-upol, nem rejti véka alá. Élvezed minden percét, a koncentrált mosolytól a fejed eddig nem ismert pontjai fájnak.

5. Érezteti, hogy szeret
Nem a maga módján, hanem ahogy neked jó. Igazi kincs. Valahogy ráérez. Biztos önmagában és az érzéseiben; nyitott feléd. Ha nem lenne az, tudnád és tapasztalnád, az érdeklődésed meg hamar lohadna. Ha egy magabiztos nő igazán érezteti veled a szeretetét, az önbizalmad eddig ismeretlen csillagrendszerekig lövell.

6. Kompromisszumkész
A zöld valójában már nem is annyira zöld, sokkal inkább szuperzöld. Volt már, hogy szerinte kék volt, szerinted meg piros, és egyikőtök sem engedett a saját hülyeségéből? Na, ez az egoharc. Igazi kapcsolatban ennek kereken nulla helye van. Nem kell makacsul ragaszkodni az igazadhoz. Oké, ragaszkodhatsz, de nem kell erről őt is meggyőzni. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, és néhánynak van saját véleménye. Vita és ráerőszakolás helyett meg kell ismerni azt, és egoharc nélkül elfogadni. Nem kell minden csatát megnyerni.

7. Otthon érzed magad vele
Mindenütt. Bárhol és akárhol. Ez a legritkább. Azt mondják: ahol a szív, ott a haza. Ennek értelmében a hazaszeretetet nem az országhatár jelenti. Így van ez.
Tökmindegy, hol és merre jártok, a világ a tiétek. Legyen szó hétköznapi bevásárlásról, moziról, utazásról, vagy egy hétvégi, semmittevős fetrengésről. Szimplán jó. Lassan elhiszed: nem kell a feltöltődést nyújtó egyedüllét, vele is megy.

8. Könnyedén lavíroz az erős és a feminin közt
A kettő másságát nem feszegetem; aki nem érti, legyen még pár emberöltőt béka.
Egy erős nőtől nem feltétlen zsugorodik tizedére a golyód, ahogy az egód sem söpri a bányászbéka segge alá. Pláne, ha megfelelő nőiességgel párosul. Ez az igazi, természetes potencianövelő. Filmeken a trikós-géppukás szexbomba. Titkon minden férfi erre vágyik.

9. Nem bogáncs, nem pióca
Az ilyen a francnak sem kell. Folyton a seggedben van, érdeklődik, hogy mikor-hova mész, kivel mit csinálsz, és miért nem vele. Minden percben érzed a képedbe nyomott vallató lámpa sistergő-égető fényét. Teher egy ilyen kolonc. Kellemetlen pótkocsi, kiírthatatlan spam.
Az igazi az érti a pasis buli lényegét, ahogy azt is, hogy szükséged van rá. Nem féltékeny. Tiszteletben tartja a "privát" szférád, mely alatt eszedbe sem jut csajozni. Merha' otthon terülj-terülj asztalkám vár, mifasznak' mennél be a mekibe egy műburgerért. Ugyanakkor néha dögösen beugrik (egy csókra, vagy kettőre), hogy villanthass vele a srácok előtt. Érted. Király.

10. Vicces
Nem a 9gag poénokon rihegtek, hanem egymáson (szó szerint is). Magadon, rajta, mindenen és mindenkin. Még egy ilyen beteg elme páratlan. Bármilyen szituból (igen, még a véresen komolyból is) képesek vagytok humorral és könnyesen kacagva kijönni. Imádjátok egymás kellemes atmoszféráját. A legjobb haverod és a csajod is egyben. Páratlan.

10+1. Szexepil
Ha nincs pezsgés, max haverok lesztek, abból is legjobbak (amíg tart). Pár hét után már csak a frankózás és az ökörködés megy, nuku élvezés. A testiség szokványos, szürke, üres. A tükör előtt inkább már csak segget paskolva röhögsz rajta, meg sem fordul a fejedben, hogy milyen jó is benne. Egyszerűen nem visz rá a lélek. Nem az van, hogy kihúnyt a láng, szimplán csak átkerült a haver zónába. Egy haverral -meg ugye- nem pajzánkodunk, max együtt stíröljük a többi puncust. Viszont! Ha túlteng a szexualitás, és két mozdulata közt folyton csak megcsinálnád (elég, ha fejben), helyben vagy. Spontán a legjobb. Tudsz mindent.

Neked megvan már?

Szólj hozzá

sport ufo pina szar mese férfi sex fehér érzelem fasz csók gender test szerelem kapcsolat lélek mell párkapcsolat hiszti béka partner milf limit ész anál harmónia hercegnő értelem herceg der elme dia das első csók transz békakirály valósás trans gender